BodyRock

Ovo je trening visokog inteziteta namjenjen poboljšanju kondicije i snage. Namjenjen je svima, kako onima u punoj formi, tako i osobama koje su prvi put došle na trening.
Dinamičan i izazovan trening, koji će probuditi vaše tijelo i potaknuti ga na napredak, kombinirajući visoki intenzitet i različite vježbe sa opterećenjem i bez opterećenja. Ciljano djeluje na učvršćivanje i oblikovanje mišića cijelog tijela te na sagorijevanje potkožnog masnog tkiva.

Trening u kojem nema koreografije i kojem je osnovna svrha uključivanje što više mišića istovremeno u jednoj vježbi. Ova vrste treninga je jako dobra za spaljivanje masti, povećanje brzine metabolizma, povećanje snage i agilnosti, i cjelokupne forme individue. Uz pravilnu prehranu, adekvatan oporavak, primjetit ćete rezultate i to vrlo brzo.

bodyrock

Savjet za članove

Fitnes odjeća treba tijelu pružati slobodu pokreta, a materijali bi trebali biti lagani ( idealni materijali propuštaju vazduh i ne zadržavaju znoj na tijelu). Patike moraju biti udobne i moraju pružati neophodni oslonac pri treniranju, .

 Da bi učestvovali na časovima trebate sa sobom imati flašu vode  i dva peškira; veliki koji prekriva strunjaču i mali za brisanje znoja.

EN